För första gången

Innan mig känns det som om hela världen redan varit i Öland. Men för mig är det bara dags att åka ditt imorgon. En helt vecka i en mysig stuga på öland kommer nog blir så roligt.
 
Och nu kommer jag från ingenstans och skriver här på bloggen men for your information. Det enda jag har gjort är varit hemma. Men nu äntligen händer det lite saker. Mer kommer också, för efter öland kommer hela familjen åka till spanien. Verkligen en välsignelse.. 
 
 
Kisses
 
 
 
 
 
 

En spontan kick

Jag fick en spontan kick och jag flög till frisören och färgade håret. Till en ljusare brun. Läskigt endå! Det blev lite oranget men de gör inget. Det blev bra. Det bra med förändringar......
 
 
 

Chicken stew

Hej vänner! 
Det roliga är att jag står här i köket och fixar kycklinggryta, så länge min dyrbara ängel Victoria skriver inlägget åt mig. Hur roligt är inte det? But that's what sisters are for, isn't that right? ;) 
 
Så vilken bra dag det har varit, I gotta say! Vad har vi inte gjort idag? Vi har tränat, badat, och solat, men det bästa av allt, som är ett must-do-in-summer är ätit två HELA meloner på 6 personer! Crazy russians, I know! Men asså ni borde ha smakat dem, det var så sjukt gott! Vi tackar Lalitta, cuz she's a melon-picker-pro! 
 
Okey guys! Back to focusing on my chicken stew! See ya later friends! Thank you cutiebear för att du skrev det här inlägget!

RSS 2.0