Those puppy eyes

Hon är så söt! 
 

The living proof

Vackra blommor! Jag måste verkligen bara få rekomendera filmen The Help! En sån bra film som jag bara kan kolla om och om igen! Så underbar! Sitter här och lyssnar på soundtracken! So amazing!! 
 
Jag har haft så mysiga dagar! Vi fick en medlem i familjen för bara några dagar sen! En liten valp vid namnet Blue Ivy! Varje dag kommer frågan upp. Är du den sötaste eller är du den sötaste! She is just so adorable! Nu när tjejerna har lov har vi alla kunnat mysa med henne!  Men för min del har jag inte lov! Men jag bestämde mig för att ta en vecka ledigt från allt! Men bara om några dagar börjar racet igen! Men visst är jag Glad för ALLT! Jag har så mycket och mycket mer! Jag är så tacksam! 
 
Nu tar blir det the blinde side som ligger tätt till The help! Så bra! God natt vackra! 
 
Jag ärlskar den här låten! The living proof! 
 

Blessing

Hej vackra blommor! Nu är jag hemma och det är bara så skönt! Att bara få ta en stund och vila ut! Det har gått 2 intensiva dagar! idag fick jag hänga med på många ärenden och göra allt möjligt! och jag är så tacksam för det jag får av Gud! Verkligen blessings! 
 
Jo men imorgon är ju ungdoms möte! Det är grymt! Vill du umgås så kom dit det är AMAZING!
Götgatan 87  Södermalm, Stockholm KL. 20.00
 

Godnatt peps!

Tack Gud ! tack för din kärlek, nåd, styrka! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

känslan från den stunden

Kikade in på mitt iphone album och hittade massor av sommar bilder! Men jag älskar bilden längst upp! Jag tror det var i höstas när jag och lydia tog ett fika i stan! åhh vackra stockholm!! 
 
Sista bilden är vekligen en dag jag alldrig kommer att glömma! Det var en dag innan jag skulle åka till spanien och mitt pass var i norge! Så vi åkte till norge för att hämta de! Vi kom dit och passet var inte där och ambasaden sa att det kanske skulle komma vid kvällen men bara kanske!vilket gav oss inget val än att stanna där .Så vi gick runt i norge en hel dag, åkte till norges största tivoli helt gratis för min pappa fixade! hahha typsikt min pappa! Ska alltid hitta gratis erbjudanden! I vilket fall som helst! Så var vi i norge en dag, stressade, bad och njöt av vackra ställen allt på en dag! Vi väntade på ett samtal som alldig kom och vi ringde till slutet! Vi var helt slut och vi tänkte boka ett hotell rum, men alla var fullbokade! För det var någon stor festival! Så vi tänkte ärligt sova i bilen!iTill sist fick vi passen inte som de lovade vid kvällen utan på natten! :) 
 
 
Det är helt orealstiskt att i ett moment så kan man ta en bild och när man sen kollar på bilden har man kvar känslan från den stunden! mind blowing!
 
                       
 
 

Ett bra tag kvar

Nu börjar det kännas som vintern har varit i evigheter, Jag tror att det fler än bara jag som börja känna det! Nu börjar man längta efter vårens sol! stänga in alla tjocka dunjackorna och ta fram lätta vår jackor! Men Nej vinter är nog inte slut! Men vi gör det bästa utav det och istället så fixar jag mig en te nu :) 
 
Ha en riktigt bra dag! 
Love Tais
 
Jag älskar den här bilden!

Slask

Underbara vänner! Love day har jag nu varit på, helt fantastiskt! Man blir bara så fylld av Guds kärlek! Måndag idag vilket betyder att det är en helt ny vecka! Vilket betyder att pengarna kommer imorgon! men nu ska jag sova ! kram
 
och jag skulle inte tacka nej till ett varmt land nu! Älskar vinter men absolut inte slasket :p

Love day

Helt underbart! Att vakna och ta tid med Gud! Sjunga lovsånger! Men idag så vill jag passa på att storstäda mitt rum som varit rena kaoset hela veckan! Varje morgon så slängs alla kläder fram och tillbaka och sen försöker man uppmuntra sig själv att städa på kvällen, men det gör jag ju inte! Okej Tais! Nu ska du bli disipinerad! 
 
Igår var alla hjärtans dag och vi hade lite mys i familjen, middag och efterätt! och idag är det love day i kyrkan whohoo! Det kommer nog bli väldigt bra! 
 
 
 
Ha en bra dag! 
 
kram
 
 

it may happen

Hej amazing people! Det har verkligen varit 2 helt underbara dagar! Jag kom nyligen hem från världens jobbigaste cykel pass! På riktigt! Det var så jobbigt! Oftas brukar jag knappt klara av ett 45 min pass men det här var 75 minuter! Puhhh! Men känslan efter det, var helt A.M.A.Z.I.N.G! 
 
Det sista minuterna innan jag tog datorn så har hela familjen suttit och kollat igenom älvsjö lägenheten! Vet ni vad? Vi fick ett mail av de, nu kanske vi faktiskt får den! Jag får kanske börja tänka på mitt framtida rum! Det ska bli så roligt att inreda! 
 
Ha det helt grymt nu! Godnatt! 
 
Love this room
 
 
 
 

i´m officially a barista!

Hej underbara vänner! Vaknade kl 8 och idag väntade mig en bra dag! Idag var jag och lärde mig grunderna vad gäller allt från vart i från kaffet kommer, hur det ser ut, olika metoder, hur man gör, you name it! Allt! Men det var riktigt roligt! Särskilt när vi vad ett så roligt gäng också! Ni är så underbara mina vänner!! 
Men det var så mycket man inte visste, men det bästa var nog mitt allra första hjärta som jag klarade ( knappt). 
 
So now i´m officially a barista! Hollaaaa!!! 
Det har varit helt underbar! Dock har jag ont i magen nu! men det förvånar inte mig! Drack väldigt mycket kaffe idag! But it was gooood! Ha det bäst nu! 
Vi fick prova olika kaffen! Och det är verkligen en stort skillnad mellan alla de! 
 
 

Ett stort beslut!

Jag måste nog verkligen lämna in min dator så snabbt som möjligt! Den är sämst med enkla ord och dator det behöver man nästan varje dag! Viktiga mail, skriva cv, ansöka om jobb, vad leker jag att jag måste göra det där! Jag menar facebook, tumblr, blogg! Driver!! Hela rubbet och man behöver dator! Måste fixa! Men jag sitter faktiskt och dricker lite te just nu och framför mig har jag en soffa och en fötölj som står i koridoren som ska slängas! Jag tror att vi kommer att börja lite sakta med att röja gamla möbler och sälja huset! Igår hade vi familje möte! Ja vet! Vi har det! Vi tänker på att flytta och hur vi kommer att bo och vart och massa funderingar! Det här halv året nu som kommer! Kan vara antigen jobbig eller super bra! 
 
Vi kanske söker till nyproduktion i älvsjö men där är inflyttingen efter agusti men vi måste flytta från vårt hus nu! För det är så dyrt för oss att bo här! Så vi kanske hamnar i en 3 och bor där tills augusti! Det mycket som måste funderars och tänkas ut! men vi måste svara om 3 dagar om vi vill ha älvsjö! Men det ska bli rolig och läsa inlägget om ett halv år och se vart vi hamnat! :) 
 
Ha en bra dag!
I nästa inlägg kommer jag berätta lite om min lchf resa! För det har gått mer en månad nu sen jag började! :) 

........

Sometimes you just dont want to get out of bed!

Godmorning!


Vi älskar att sova!

 
Är inte den här katten dunder söt? Jag och hon har en sak gemensamt! VI BÅDE ÄLSKAR ATT SOVA! 
 
Idag var en lika mysig dag som den här katten har det! Morgonen började med en skrattande resa med min mamma till kyrkan där jag har varit hela dagen idag! Men det har varit riktigt roligt! En mycket rolig lydia praode där så det var vi två! Jag fick lära mig hur man gjorde frosting och av någon anledning har jag alldrig lyckats med det men nu vet jag knepen! Men vi fick ett litet äventyr idag! Vi skulle lämna 2 stora plåtar med morots kaka! I can tell you one thing! It was heavyyy! Man hade snö i i ansiktet och i allt slask skulle man tänka på att man inte skulle halka eller förstöra The cake! Men allt gick bra! Hoollaaa!!
 
Fick vänta en halv timme på ropsten för att få skjus med sen satt jag mig i bilen och var lycklig! 
Det har varit en grym dag! 
 
 
Gose kiwi!

några dagar i mitt liv

Här slutar min dag! efter en mycket tråkiga dag ska jag gå och lägga mig för imorgon blir en rolig dag har jag besämt mig för! Förr igår var en både tröttsam men också underbar dag, jag jobbade hela den dagen och sen gick jag på les miserables, själv desutom.Jag hade gått runt i dagar och tänkt på att min bio biljett snart borde gå ut ,sen kollade jag och där hade vi det, en dag kvar! Så ensam och en hel rad för mig själv, med mitt kaffe som kompis kollade jag på en otrolig film! Kom hem halv 12 och sen vaknade jag för att en ny dag hade börja! och idag så har jag ätit, sjungt över hela huset och ätit! Nej men nu missade jag en viktig införmation för mitt framtida jag! Jag ska nog åka till england och scottland hoppas jag på någon gång i maj! Men man vet alldrig för just nu så planeras det en flytt! Men man får drömma!
 
Då så! Ha det underbart bäst fina solrosar! 
 


 
 
 
 

24/7

Psalm 27

Of David.

1 The Lord is my light and my salvation—
whom shall I fear?
The Lord is the stronghold of my life—
of whom shall I be afraid?
2 When the wicked advance against me
to devour[a] me,
it is my enemies and my foes
who will stumble and fall.
3 Though an army besiege me,
my heart will not fear;
though war break out against me,
even then I will be confident.
4 One thing I ask from the Lord,
this only do I seek:
that I may dwell in the house of the Lord
all the days of my life,
to gaze on the beauty of the Lord
and to seek him in his temple.
5 For in the day of trouble
he will keep me safe in his dwelling;
he will hide me in the shelter of his sacred tent
and set me high upon a rock.
6 Then my head will be exalted
above the enemies who surround me;
at his sacred tent I will sacrifice with shouts of joy;
I will sing and make music to the Lord.
7 Hear my voice when I call, Lord;
be merciful to me and answer me.
8 My heart says of you, “Seek his face!”
Your face, Lord, I will seek.
9 Do not hide your face from me,
do not turn your servant away in anger;
you have been my helper.
Do not reject me or forsake me,
God my Savior.
10 Though my father and mother forsake me,
the Lord will receive me.
11 Teach me your way, Lord;
lead me in a straight path
because of my oppressors.
12 Do not turn me over to the desire of my foes,
for false witnesses rise up against me,
spouting malicious accusations.
13 I remain confident of this:
I will see the goodness of the Lord
in the land of the living.
14 Wait for the Lord;
be strong and take heart
and wait for the Lord.


Something

ibland har man perrioder av inspiration och motivation men just nu är den lite vilse och är på en lång promenad! Men ibland har man såna tider men det gör mig inte mindre gladare! Så nu ska jag njuta av mitt liv, tack och hej :) 
 

Its for real!

Godmorgon! Vädret bara helt underbart! det andas vår i luften Det är så mycket lättare att vakna när solen skiner! 
Det har iblan varit tufft att vakna när det varit mörkt på morgonen, som att man vaknat mitt på natten! Kan våren snart vara här? I dont thing so! Det är nog trots det här fina vädret idag en anning för tidigt! 
 
Nu jobbade jag igår så det blev inget fredags mys i kyrkan men idag blir det  lördags mys! Ska baka lite lchf kanske dag och vi kanske kan hyra film och umgås! 
 
Nu blir det städning! Städninga i hela huset och den här gången kommer det bli riktigt mycket! 
Ha det bäst! 

RSS 2.0