Ahhhhh heaven

So gooooooooooooodd! And healthy! Peace ya'll ;) 

Då så kommer såna dagar

Vilken bra dag! En sån här positiv dag! Vi har nog alla de nån gång! Man är bara positiv från börjat till slut. Sånt gillar vi. Mer av positiva dagar blir det! För det känns så bra efter såna dagar. Mindre känslor och mer förstörstan på Gud. Då så kommer såna dagar! 
 
 4 affär besök, bakning. Thats my whole day in four words. Amazing! 
 
        Behövde verkligen en lip balm, köpte det här              Himmel är något vackert. Alltid olik från dag till dag
        Bästa lip balm. Driver inte                                         Just nu i vallentuna

yellow

Jag älskar den här, retro gula färgen. Så fint
Simple painting with Queen Lyrics (A Beautiful Mess)Life Is Beautiful Art Collection

always trusts, always hopes

Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It does not dishonor others, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.
 
[If you would like posts to inspiring and motivating yourself and your followers, follow us][If you would like posts to inspiring and motivating yourself and your followers, follow us][If you would like posts to inspiring and motivating yourself and your followers, follow us]
I can do all things through Christ who strengthens me. Philippians 4:13, NKJV.
 
 

dream book

Igår så tog jag mig en promenad till vallentuna centrum. Visst är vi alla bondar but got to say, det finns jätte msiga butiker här! Framför allt en som heter lejon kulan! En sån här mysig butik som man hela tiden vill komma tillbaka till. Med ljus, blommor, tvålar och massa inredning! Men har velat skaffa mig en dröm bok. Alla har väl en sån. And everybody´s like -  aint no body got time for that!  haha. Bara ha en bok och skriva om allt!
 
Idag på morgonen vid 10 gick jag ut med Ivy och man det var riktigt vart faktiskt! Amen is all am saying! eller hur!                                                                                                             

My best is the hero

Godmorgon! idag kommer jag nog tillbringa min dag i sängen och med Bibeln! Jag ska fixa en smoothie för en vitamin Boost och sen bara vara helt ensam i huset!
 
Men jo jag ska fixa ett träning program och ett mat schema som jag ska följa innan min födelsedag! vilket är den. 19 juni! Jo för att jag ville bara ha ett datum för ett mål så då tyckte jag att det passade bra !
 
men ha en bra torsdag 

In the future, i hope

Att kolla på inspirations bilder är verkligen beroende framkallande! Man inte sluta! Vi flyttar i augusti hoppas vi och mest ser jag så klart fram till att få fixa fint i lägeheten! Hemmet är endå ett ställe då man verkligen får ta det lungt och njuta!  Så det är viktigt hur hemmet ser ut! Sen har alla nog inte råd med ett dröm hus. Men man gör det bästa man kan! Så har vi just nu i vårt hus! Man tar det man kan och gör det bästa ur situationen! Men nu, den här gången hoppas jag att vi kan göra mer som vi verkligen vill ha. Vilket jag tror kommer att hända.      
 
Men jag ser så fram emot det! dock är det ett bra tag kvar! men här är bara lite av all inspirationen. 
Ni får ha en bra onsdag vänner
 
 
 




TRUE BEAUTY

Hola guapa! Lördag en längtansfull lördag för idag kommer det bli en hel grym kväll. För alla tjejer. Verkligen! så ta insiativet och kom. Det kommer att minglas och har man tid innan kl 17 så kan man bli ompysslad! Manikyr och mycket mer! Det bästa är att det är FOR FREE! Fast nej det bästa kommer att  vara kvinnor som kommer prata och deras liv, självförtoende och det är verkligen någonting som många tjejer har svårt med. Jag hade så otroligt svårt med mitt sjävlföroende men Gud har verkligen upprättat mig! 
 
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
TAIS
 

En dag som aldrig kommer tillbaka

Godmorgon underbara dag! En dag som aldrig kommer tillbaka. Så idag ska vi vara glada och njuta! Jag hoppas verkligen att solen kommer fram idag, så man kan ta en promenad på lunchen! För brevid kyrkan där jag praktiserar så finns det, gångväg brevid vatten och det är super fint där! Särskilt på sommaren! 
 
Men idag vet jag att vi kommer att baka ship cookies. Men asså det bästa är verkligen att man får ta till sig alla Saras hemligheter! Mohhaha! Även om hon gör allting utan recept! Jag ba står där så länge hon häller in socker, mjöl, allt som behövs. Men hur ska jag komma ihåg det där  Sara? hhaha. Det kommer bli jätte roligt idag! 
 
Gud jag lägger all förtröstan på dig! Led mig genom den här dagen! amen

Nåd

Hej vänner! Dagarna bara går och imorgon börjar redan nästa vecka och om mindre än 2 månader är sommaren här!  Men jag ville bra ta och skriva ett inlägg för Jesus har verkligen markerat hans nåd i mitt hjärta! Jag tror inte ens vi förstår hans nåd till oss! Jag har verkligen sett hans nåd över mitt liv! Helt förkrossande! 
 
Jesus jag vet att du är vägen, sanningen och livet. 
 

Barn

Så här ser det ut just nu. Idag passar jag söta Olivia' den ungen kommer bli bra på alltt  that's all I'm saying! Men nu så ska jag börja praktisera i kyrkans café varje dag fram till sommaren . Vilket är verkligen något brkaret plus för mitt hel tomma cv! Haha 

Så tacksam och glad

Dear friends! I have BIG news!!! Jag så otroligt tacksam och glad att vi..................... Fick lägenheten i älvsjö! Så under augusti - november flyttar vi till älvsjö! Hur? Det är bara Gud! 
 
 

walking and thinking

HEJ FRIENDS! 
Precis när jag började min promenad så började det hagla och snöa! And I was like!. I aint giving up okey! Men det var super skönt! Man får tänka sig bort och bara gå! Håller ni inte med?
 
Imorgon börjar en ny vecka! en full späckad vecka! Men eftersom den här veckan var lugn så blir det bara bra! Imorgon så jobbar jag på dagiset och sen är det cell. Men det kommer bli en lång dag! 
 
 Planerar att vakna 6 för att gå till gymmet! Men jag lovar inget , so better go to bed, I guess? ) 
 
Love 
 
This is so beautiful. Det här är i vallentuna sjön! My favorite place to take a walk! 
 
 
 
 

cansu fyller år

Hemma efter en lång dag! Igentligen så duchade jag och åkte in till stan för att möta upp 2 underbara vänner!För idag skulle Cansu firas! Så det blev barbequ med tjejerna idag! Jätte mysigt! Men jag riktigt trött! Imorgon väntar mig en cv skrivnings dag eller timmer mer sagt! har inte så mycket jag skriva på cv! Men jag ska skicka in till ett jobb imorgon! Men nu ska jag sova! 
 
 

Solen gör en trött

Hi people! Solen gör verkligen en trött! Hjälpte min mamma idag kl 8 med några ärrenden och sen tog jag mig hem och däckade totallt! 
 
Ni har väll inte missat serien The bibel! Jag har suttit och kollat på den nu i 2 timmar och den är inspirerande. Ibland undrar jag varför jag gör som jag gör och ångra mina handligar men jag är så tacksam för Jesus! Han är sanning, vägen och livet and thats it! Det citerar mitt liv!  I follow Him!!
 
Och så har hela min dag sett ut! Hoppas ni har haft en härlig dag! Peace and love
 

Ivy our little cutie bear

Med ivy går det också bra! Hon är verkligen så söt! Helt perfekt för våran familj, Det har gått så bra med henne sen hela början och vi har haft henne i en hel månad nu! She really is a cutie bear! Här gjorde tjejerna en video med trick! Vilket är super roligt att kolla på. För hon han blivit så bra! 
 

Som vanlig och med lite extra

Nu är min farbror här på besök, så nu är han här 2 månader. Så det är super roligt! men annars är allt precis som vanligt och kryssningen var så mysig! Jo men sen planeras en semester i antingen kroatien eller frankrike och jag har suttit i 2 dagar och letat efter ett hus vi kan hyra ut! Men än är inget säkert! Men vare sig det blir en semester i utlandet på vackra ställer eller en hemma i sverige så kommer det bli en grym sommar! Mycket kommer hända i stockholm så jag är mer än taggad på det! 
 
Här kommer lite bilder som ett minne för den här super lilla resan! Jag vill ju kolla tillbaka sen och minnas! Jag måste verkligen bli bättre på att blogga för det bästa med bloggen är att kolla tillbaka, håller ni inte med?
 
 

RSS 2.0