Mirakler

Crazy Love is what i call it
 
Jag kan bara börja med att säga att det var en otrolig kväll. Helande , mirakler och en hel grym konsert. Man kände verkligen Guds närvaro. Men jag är framför allt tacksam för att Gud helade min rygg. Där stog jag bara. och Suzette hattings sa, lägg handen på det som gör ont, så jag la handen på min rygg. And i was like okey, and then what?
Backround story: Jag har haft ont i ryggen hela tonåren och fram till nu. Sen sa hon, den som har ont i ryggen , det ska gå bort nu. Ni förstår nog inte känslan. Att ena stunden ha ont och att det går bort så där. Det gick bort i den stunden. Nu när jag sitter här i skriver det här, kan jag inte fatta vad som hänt. Jätte många männsikor tog emot Gud och fick helande. Inte hade jag ens tänkt att jag också skulle få helande. Det är sån kärlek, den renaste kärleken som finns. Jesus är bäst. 
 

Magic

Nu är det äntligen Fredag, En dag som många väntat på. För idag är det Gospel night. Jag hoppas att DU kommer. För det kommer att förändra ditt liv. Det kommer bli en Magisk konsert. Vad har du att förlora, det är Gratis inträde. 
 

Gospel night Året bästa Kväll

Nu på Fredag väntar dig Gospel night, Den grymmaste kvällen du kommer ATT HA, LIVS FÖRVANDLANDE. Va menar du nu Tais. Jo men du måste komma och se själv. Vad som väntar dig är något så otroligt. Ren Kärlek kommer du att få möta. DEN 23 AUGUSTI, i GLOBEN, FRI ENTRE, KL 19.00.
 

Cadaques

More from beautiful Cadeques. A dreamy place.           
 
 
 

Snyggt och mitt i prick

   
 
 

helt utvilad att jag nästa blivit lat.

Hemma från en 10 dagars resa i spanien som var så bra. Man får nog aldrig nog av spanien, hur många gånger man än åker ditt. Det var en längtad semster och ett äventyr. Familjen som vi bodde hos är underbara människor och deras hus är gigantiskt.
 
Vädret var på topp. 30 grader nästa varje dag förutom den dagen då de åskade på natten och taket skakade. Men lyckan från semstern var när vi besökte fiske staden Cadaques, den finaste staden jag sett. Sen var vi i Guell, en park som var så otroligt cool. Om ni någon gång hamnar i spanien måste bara ni besöka guell och cadaques.
 
Förutom det åt vi glass, badade i santa christina och var på zoo som inte alls var något märkvärdigt, bara att kolla på djur som hade för lite plats.
 
ännu en skön semester
Nu är helt utvilad att jag nästa blivit lat.
 
 
 
 
 

Rosor på alla vackra dörrar och hus

En vecka sen vi var i Öland. Det var så mysig vecka för att vila ut och äta glass= semester. Men öland är verkligen speciell, sandstränder, glatt folk och rosor på alla hus.Rosorna var så vackra och sen måste jag bara nämna alla trägårds cafeer som var så fina.
 
Nu under veckan har jag bara hängt lite runt här och där och imorgon är jag i Spanien. So blessed!!  Vi fick tvätta en del kläder från öland inför spanien. För jag en sån som tappar glassen på kläder, går i pölar och skrattar för mycket.... Så under öland vart alla kläder som som byggkläder. Jag ska nog förbereda mig lite idag. Musik, packning och städning.
 
 
 
 
 

RSS 2.0