#greatful for family

Hej vänner! Då har torsdagen börjat för mig, Jag sItter på en fötölj så länge min mormor lagar rysk borch vilket är jätte bra för att det är så gott. Jag älskar verkligen rysk mat och nu när mormor är här bli det ofta rysk mat till middag helt fantastiskt. 
   
Men vad lovet har gått fort. Det har varit så roligt. Hela det här året har varit så bra.  Man tror inte att det kan bli bättre än att mormor är härr men våra släktingar kommer idag från Ryssland. Ena stunden är det bara vi i sverige och nu halva släkten ;) #Greatful.
 
Even though its not sunny outside, the sun is shining inside my heart!
 
To: YOU, ME
Christ arrives right on time to make this happen. He didn’t, and doesn’t, wait for us to get ready. He presented himself for this sacrificial death when we were far too weak and rebellious to do anything to get ourselves ready. And even if we hadn’t been so weak, we wouldn’t have known what to do anyway. We can understand someone dying for a person worth dying for, and we can understand how someone good and noble could inspire us to selfless sacrifice. But God put his love on the line for us by offering his Son in sacrificial death while we were of no use whatever to him.
 
Vi fick allt från Jesus och vi kan ta emot löfterna som Gud har för oss. Ett liv i överflöd. 
 
 
 

Whatever / whatever .

 Vänner om ni inte sett den så kolla på den. Vi fylls av olika tankar, felaktiga tankar om oss själva, vad anda kanske tycker om oss som inte är sanna och vad gör vi med de. Här berättar han.........
 
 
 

Colombia - for life

Hej vänner!
För en vecka sedan var jag på min livs bästa resa. Helt klart en resa för livet. En som jag alltid kommer att minnas. Förutom det helt bästa teamet som jag åkte med så var det att Gud fick tala till mig personligen som gjorde att den här resan var livsviktigt för mitt liv.
     
Jo, men jag var i Colombia, vilket är ett land man minnst anar att åka till. Men där är mci kyrkan och den är stor! Så många männskor. Men nått som jag tog med mig därifrån är att våga gå på vatten. När Jesus säger jag är med dig, gå på vattnet. Jag har länge litat på mig själv och omständigheterna, av skolan där det inte gått. Men att låta Gud få ta över situationer. Min pappa Gud är bara bäst. Jag avslutar med att säga att det är så skönt att kunna falla och veta att jag alltid kommer ramla i Gud händer....  
 
 En del av teamet när vi åker till hotellet.Så mycket glädje
Det här 2 tjejerna är helt otroliga. Så snygga!!!
Det här är så vacker. Jag fattar inte riktigt hur himmelen kunnde bli så men så här såg det ut i verkligheten, ingen redigering här inte. 
En av mina rumskamrater, hotellet var så lyxigt, vi var helt galna när i såg det. 
chilling att the buss, oh yeah.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0