Summer plans

En paus från allt städande. Imorgon är det visning som gäller så vi måste få huset se ut som allra bäst. soooooo I though i could do a blog post  ;) bout my summer plans....
 
Sommaren är verkligen runt hörnet. Mer sagt två dagar kvar. Den här sommren kommer att vara så rolig och utmanande tror jag. Framför mig har jag något som kommer vara utmanande. Jag kommer vara ansvarig för hela cafet i kyrkan, där jag nu praktiserar. Sen är det Globen. Men jag planerar på att läsa många böcker den här sommaren. And it better be sunny swedish summer! Njuta av att vara ledig och äta jordgubbar fira midsommar, en riktig svensk sommar som jag älskar. 
 
Men jag har så mycket att se fram emot att jag nästa exploderar. Jag är så tacksam för så mycket....
 
Jag glömde nämna det viktigaste, jag kommer hänga med mina 4 vänner i sommar. hhahah, Jag älskar den här bilden. Den är tagen i kolmården ;) 

My kind of rooms


Love it

Idag har jag suttit och försökt fixa en hemsida, men det är svårare än vad man tror. Men jag får kämpa vidare och jag ska lyckas. Sen har jag gjort små blogg ändringar. Love it. Sen har jag suttit 10 minuter på balkongen bara för att ta vara lite på den underbara solen idag. Det har varit så bra väder idag. Thats about it. Hela min dag vart nyss beskriven. Morgon dagen ser nog likadan ut för jag måste få hemsidan gjord.
 
 
Yes .
Godnatt
 

NU SÄLJES HUSET

Hej vänner!  Idag har varit ledig och det behövdes! Jag har varit riktigt trött!
Men allt är som vanligt, på praktiken är det grymt och allt är grymt. Huset håller vi på att sälja och jag ser så fram emot den här sommaren och att flytta det bara längtar jag efter! Jag har så mycket jag ser fram emot. Globen, flytten och bibelskolan, åhh längtar! Men jag njuter av varje dag som går. 
 
Jag vet inte men det är riktigt bra nu! Ni får ha det så bra!

Vår städning

En riktigt film dag har det varit hittils! Jag har bara kollat på film. Nu innan har jag också städat. Ska rensa lite i rummet. En liten vår städning gäller det. Sen idag är det cyckelpuls och det ska bli så skönt att få träna. Så jag har vekligen får 2 sköna lediga dagar. 
 
Men jag önskar er en bra dag! och om en månad är det sommar! can i hear halleluja? Halleluja! 
Love
förra sommaren på Annas student

Halva ryssland var hos oss

Hola vänner! Fiskning, valborg och en ledig onsdag har varit bäst! Att vara med familjen är verkligen det bästa. De senaste dagarna har vi fiskat och mysigt en massa!  Det har varit 3 underbara dagar som jag till fullo njutit av. På praktiken har jag verkligen haft det bra. Ja menar att bara vara med Sara är roligt men sen att baka. Allt är så perfekt. Igår var det valborg och så klart att vi inte kunde missa majbrasan, Halva ryssland var här och var hemma hos oss. Jag driver inte. Men det var jätte roligt!!
Gud är så AMAZING! Ha det bäst 
Ciao vänner! 
 
 
 

RSS 2.0