again

Am going back to writing on english! First of all its becaouce i want everybody to understand. Like my cousin and other russian people, that dont live in sweden or speak swedish. So yeaah. And to practice.....
 
So today is my mothers birthday! Mann i love my mom!! We all woke up at 6 a clock to Congratulate her ate some cake and then back so bed. Yesterday was the first day that it snowed I love snow so am pretty happy. But I know that i lot if people is like : man, why so early cuz it´s just october. It super cold outside. So I think I need to take my winter jacket out of the closet. 
 
Cant forget to say that am allready started listening to christmas music. I love christmas song! Amazing. 
 
I kind of just sitting and doing nothing. soon I will go to the city so we can celebrait my mom , we are just gonna go to a nice cafe and after that it Late show. Its in our chruch. Its super fun there. Thats kind of how my day will look like today. 
 
I hope you have a nice day. Bless
 
 

 

Its a new day and changes

Jag igår för några minter sedad att imorgon så ska förändringar ske men eftersom klockan nyss blev 12 så är det en ny dag. Jag ska fokusera på Gud och min relaktion med honom. Gud ska vara centert i mitt liv............ Mitt mål.

Jesus is the one you need.

Jag började dagen med att sätta upp ett mål. Men här och nu säger jag att jag inte klarat det. Det är är jag!!!!!!!! 
Hur förstör man gamla vanor? Är det någon som vet? Jag försöker och försöker men jag lyckas inte. Imorgon ska jag gå till bibloteket. Sätta mig i lugn och ro och göra klart allt. Imorgon ska det vara klart. Om jag inte klara det så................ då ska jag läsa ut en bok på 1 vecka eller något sånt.
 
Vet ni vad? Min dag lyckas om jag ber på morgonen och är med Gud hela dagen. Genom att börja dagen med att be och ödmjukt stå inför Guds närvaro så kommer dagen att bli bra. Jag lovar. Idag så hände det inte och jag vände mig helt bort från Gud. Jag gjorde något som Gud inte kan vara inärheten av. Synd. Något som de senaste veckor har varit realistiskt är att det finns helvetet och paradiset, Något som kanske skrämmer många. Se er omkring, det finns något efter det här. Gud syns över allt. Kolla på skönheten av den här världen, träden, blommor av alla slag, tänk er alla personligheter, skratt. Vartifrån kom det. Jag förstår att människor tror att vi utveckades från apor men var kom själen ifrån? I just dont get it? Men jag bryr mig faktiskt inte vad alla säger. Gud har hjälpt mig på så många sett. Det är jag ibland som tar istället min egna väg. Men Gud är där för mig om jag springer tillbaka. Det bästa med min pappa är att har Älskar mig precis som jag är har kollar bortom allt jag gjort och ser mig!!  Iblan är det jag som inte kan se!!!  Jag älskar dig Jesus
 
 
Godnatt
 

mustache

Heeej! Nu har jag spelat in några vidoos till min första vlog på min youtube kanal. Den första var alldeles för dålig så den togs bort. Men jag har inte suttit och gjort läxor så därför får jag göra det till de bli klara vare sig det är kl 5 på morgonen. För jag la som mål att bli klar med allt idag. 
 
Ingen vet nog förutom Gud vad jag mest kämpar med och idag gjorde jag det igen och jag känner mig borta och jag mår dåligt och jag gör det igen. Men jag ska sluta. Men hur bestämmer man sig? Jag har bestämt mig och sen har jag gjort det igen. Hur håller jag mig i slyr. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag plugga hela natten om det behövs.
 
Jag älskar verkligen instagram effekterna. Jag heter Taisrose om ni undrar :P
 

Red lips

Heeey! Det var ett bra tag sen, sen jag skrev ett inlägg och jag kände för at göra det just nu! Som ni redan märkt så kan mitt blogg humör vara på topp och ibland väldigt nere och den senaste veckorna har den varit nere. Men Nu är den på topp. Mycket av det som stoppar mig från att blogga är en bra kamera. Men det borde igentligen inte göra det, för jag gör det här för att sedan kunna titta tillbaka och läsa vad jag kände, tänkte och gjorde i framtiden. Så därför ska inte det sätta stop.
 
Idag tänker jag verkligen fokusera på att göra klart exakt allt som jag missat. Sen vid kvällen så kanske jag också tar och skickar in mitt cv här och där. Så idag blir det rena plugg dagen, för början till slut. VAd gör ni idag?
 
Provade rött på läpparna igår. Vågat från min del men jag kanske någongång vågat på mig och går ut med det :)
 
 

Jobb

Heeeeejjj! Det var några dagar sedan! Men jag har fokuserat på livet, på vanor och hälsan men framför allt Gud. Måste bara få säga det här. Jag hittade min väska. Som varit borta i veckor nu och jag trodde att jag tappade den men så var det inte. Den lång under min säng där man inte såg den och när jag skulle ta fram vikthantlar för att träna så hittade jag den. Wohhooo. 
 
Den här dagen har varit den lataste någonsin. Jag hade ingen skola idag och jag har ätit och varit hemma! Fast jag gjorde en rolig sak idag, jag sökte jobb. Än så länge har jag bara sökt till ett jobb men får jag inte det så söker jag till flera. Men jag hoppas att jag får det. 
 
Så var har jag gjort de här dagarna. Jag har sätt allting på som en positiv grej men en sak jag tröttnat på är att prata på ryska. Eftersom min kusin är från kazakstan så måste jag ständigt parat på ryska. Eftersom jag bott i sverige sen 5 så är det en anning svårt att prata på ryska. Så man blir lite trött faktiskt. Men även där. Det bra för mig. Men jag har gått till skolan. Yeessss. Det känns så otrolig skönt. Sen har jag brottats lite med dåliga vanor. Som att äta för mycket och träna för lite. Men sen igår har jag börja ta tag i det och förbereda en plan inför 3 månaders av hälsosammare liv och hela livet där på. Jag har börjat planera mer och jag håller på att blomma ut med enkla ord. Jag känner lite att jag är småförkyld men det går nog snart över. 
 
Jag är så glad att jag hittade väskan. 
 

Amazing

UNDERBARASOLIGAHÖSTIGAMYSIGADAG!!! 
 

cold

As i wrote in the post down below i went on a night walk whit my cousin. The result of that is me getting a cold- So am chilling on my bed. am thinking about how fast this week went by. It´s amazing that it´s friday today. I will spend this day writing a Cv for a job that I found. I have all the time i need today. so let go. 
 
 
 
 
 

loving school

Its amazing to feel that you finally taking controll of school. It was since 6th grade that i had loving school and again today I feel like i do. The saddest thing is that it my last year. But there ain´t no tears hear. It will rather feel great. 
 
Ye it feels like its been a while since i wrote a post but i have been studig y´all. So thats a pretty god reason. Tommarow i will take a step to a healty lifestyle. Im tierd of eating crap food. so yeahhh. 
 
My day today:
 
Woke up 7. studyied.
8.10- went to school
11.00 came home. was lazy
and the rest of the day i´ve been cooking 
19.00 went on a night walk with cousin.
 
Pretty chill day. Am ending my day whit a shower and some bed reading - jesus calling- its an amazing book.
 
This is my naturall make up. Not to much but still enough.

Study

So tierd! I just came home from school. I super fun thing happend. Some girl from my class talk about matt corby and i overheard theme. And he is coming to stockholm. Who knew? Not me. So we are going to his consert.Amazing. But focus on studys. I really need to study today for the test tomarrow. So am thinking about o take a nap and the study. Becouse am so tierd. 
 
I have a fun life woooooohooooo!!!
I really want to travel!! 
Spain 

Autumn

Hey beautys! Its so cold outside.I woke up and i went on a walk and it was so cold but i love it. Its a new day and i not looking back. I decided that im going to buy a charger for my nikon d60. I miss takin photos. What. My family says i should do something whit photographi but i have always said that i dont like taking photos. But am starting realize that i love taking photos and capture moments. So today i will talk to my mother and ask her if i can order a charcer. So i hope to have it soon so i can take photos
 
 
 
 

My room

Hey stars and future me! Even though i have done some pretty bad things today i will forgive my self and forget. Its a new life that im starting, a new start. I know that trough all this and my whole trip is going to be hard I know jesus will help me. I can tell what it is but i ending it now. Hey new me. 
 
Tomarrow i will go on fast. Our  whole youth group in church will go on a fast every wednesday. Today i will set the alarm to 7.30 so i can take a walk before school starts. My gole is to get healthy becouse thats really important. So am going to bed kind of early today. Goodnight. 
 
This is my room! 
 
 
 

Future me

,Goodmorning! I had 3 alarms and i did´t wake up. But I still got there in time. ohhhhh, why cant i just be perfect. I do so many misstakes, and usually its the same misstake. Am trying but then again i do it. This temptation- am going to get rid of it. I did it and know i wanna cry. Dear my future me. Am happy you got trough it!!!!!!!!!!!
 
 Okey. So today I need to focus on på homework. Lets do it!!!
 

vlog

 
 
The här är lite skämigt för mig. Men jag vill verkligen göra det här just för att sedan kolla tillbaka och se på videon. FUn. 

Hope

Hey shining stars! I acually thing that its going to be my new hi to you! Because you are all beautiful like stars. You know! i really think beauty comes from inside. I have seen it and i truly belive that it is like that. We are perfect. No seriouslly. Everybody is beautiful. If you dont feel like that. Stop it. Just STOP. Its a feeling you can get rid of!! Beauty is kindness, beauty is happiness, beauty is humbleness. beauty is you. 
 
The past 2 days i have got so much strenght trough God.  Today was a easy day. I had school to 2 and after i have been chilling whit my cousin. But in school i talk to my counselor becouse I have missed so much she said i should  okej nej jag måste ta det på svenska. Hon sa att jag kankse borde hoppa av skolan. Hon hade absolut ingen tro på mig. En studievägledare som säger att man ska hoppa av skolan. Om jag nu hoppar av så är det kört för min framtid. Är det studievägledning? Jag behöver verkligen någon som tror på mig i skolan, men det värkar inte finnas någon. Men jag ska göra det, Jag ska klara det!!!! Det sänkte mig lite, men jag vet att det kommer att finnas det som inte finner hopp. Men jag vill vara en sån som finner hopp i allt. För Gud är med mig. Godnatt alla. 
 

cuteness

Godmorning stars!!! Happy moment here. I can blog!!! woooo:))) But a very short post becouse i have to leave for school in 5 minutes. So i woke up today and i decided to be in a happy mood. And am going to stay posetive this whole day. And thats what i wanted to share. There is always 2 chooses!! 
I hope u all have the greatest day today. Even if you having it hard in life. Decide that today your gonna rock!! 
 
Thats my cute cat kiwi

happy days

I can´t sleep. So am just going trough some pictures on my laptop and i found this. Its from the spain trip whit my family. I wanna go back and swim and look at the fishes under me and the weather was quite amazing!!!! Happy memories. 
 

Chanel Vitalumiére does miracles

The camera is not doing its job, ehh okey its iphone so i shouldin´t complain. But still. So i recently bought the chanel vitalumiére fondation and it so amazing. Its working for me and i have combination skin/ oily. I love that it feels like i dont have anything on my skin. Am not a big fan of fondations, all because i have feelt like it was not my skin. If you know what i mean. This feels like your skin is smooth and flawless. But i don´t have any problems whit acne, just pors on the nose and some pimpals, so it covers all of it. I love it and i just wanted to share whit you. And for the record. This is my first chanel product. Its so expensive. Dont you think? But i wanted i good quality fondation. 
 
Good night shining stars!
thi is not before and after. Just 2 pictures on me.and i have the fondation on.

Giving up

Sorry for the lack of post today but i have been hanging out whit family the whole day and it´s not often that we all gather together and watch a movie or do something together. Even though we all love to do that we all have so many things in our minds and lifes. School, work, aktivities and we can´t forget to be whit our friends. So the day is now or soon over and am so thankful for my family and my life. 
 
oh and school news. I Am totally giving up on it. I feel so behind and i dont know what to do, meaning that.. i dont know what to read or what my homework are. Can you image that..... am just lost. or tierd or not motivated.  But i know that i can esaly motivate my self whit pictures and quots. I think you diced you feelings.not always but in my situation. 
 


Dreaming but only dreaming

 
I truly need a new camera. I have a nikon d60 witch my battery charcher is gone. So no camera. And am starting to find shooting enjoyable. I dont have a camera. So what am going to do is to save money or ask my parent for a early chrismas present hahahah :)  Dreaming
 

Cozy autumn

Snapppppp! Here I am again. I was suppost to go to a meeting but I realized that i had lost my bag on the train whit all of my cards, my train ticket. Typicall me thing. So i went home again........
 
Jag har märkt att det är så mycket roligare att skriva på engelska.
Tomarrow is saturday. My favorite day of the week!!! wooooooo. Not for the reason that you could it candy but for the fact that i dont have school. But i will still do some papperwork tomarrow. I have so much homework to do. I was at a coference 4 days and i missed so much in school. So no saturday joy for me. Am gonna look on the bright side. I have only one year left and then may be, only maybe i will go to Usa and work as a aupair, am still thinking about it. 
 
Its autumn. I  love autum. I love the cozy scarves and the orange leafs and all about autumn makes me think of cozyness. it´s also getting cold out side. But that makes me even happier. It means that the winter is around the corner. And i love winter.  weardoooooo!! I know.
 
Goodnight then shining stars!
 
Also i have been drinking a lot of green thé :)

Little about me

Hey shining stars! 
 
So i haven´t really decided if im going to blog on english or on swedish. It would kind of be lika a english class if am going to write on english. You learn so much by just writing, on the way you´ll see the misstakes and learnd from them. May be it´s a good idee? me, blogging on english. I can guarantee you, that in the beginning, i will write as a 7 year old kid in USA!. 
 
test post on english.
 
I have been sleeping so much the past couple of days. Dont do that. In the end of the day you feel like you havent done anything. I wanted to go to school this week but i feelt so tierd, thats not a exuse. but man... i just dont like going to school. But for the next week i will find rest och motivation and am aready findig it. Am I the only one that is so tirerd. I acually think its the weather. Boring stuff. 
 
Okey. This is me!
 
Tais is my name! Most people that have the same name as me lives in brasil. I have check that out. But i live in cold sweden whit my 4 siblings and mommy and daddy. hahahha. I love haning out whit friend and family, being creative and enjoy life.
Love music. you now that quote. I cant be whitout music for one hole day. or something like that. THATS ME. 
Food: ohhh dear!! were to start, I not even going to becues that will take months of writing to just name my favorite food. Okey. i love food. 
Favorite movie and book: The Help. So amazing. 
 
So now you know a little bit about me. more will come. 
Have a good day
 
 
 

Say hey to seawater

 Hej Sjärnor! Välkommna till min blogg. The story behind seawater är att havet går i strömmar med det realterar jag mitt liv och mina val. Det här bloggen kommer du läsa mycket om min vardag, mitt liv, mina beslut, "happy moments" 
 
Jag hoppas att inpirera andra och bara var en blogg man blir glad av att läsa! 
 
Så vem är jag! DAUGHTER OF GOD. PUNKT 

RSS 2.0