Mercy mercy

 

God is truly so good

Hey there! Jag mår jätte bra och hoppas att ni också mår bra. Inspirationen has kinda been down och ni vet alla hur det är. Men jag inleder inlägget med att säga att God is truly so good. Vi fick lägenheten, jag går på bibelskola, jag ska få ett jobb. Det finns ett jobb som jag ska skicka in mitt cv till och jag står fast vid att jag ska få det! Men den största och bästa nyheten är att jag ska åka till Colombia i januari! So blessed. 
 
Det finns ett bibel ord i bibel som jag har gått och haft i huvudet. 
 
vad inte öga har sett och intet öra har hört, och vad ingen människas hjärta har kunnat tänka, vad Gud har berett åt dem som älska honom .
 
Jag försöker alltid tänka mig in i framtiden men vi vet inte ingenting om det som är framför oss, då menar jag vem man ska gifta sig med, vad vi ska jobba med, platser vi kommer se.Men jag vet att Gud har verkligen en så underbar plan för mitt liv och ditt. Jag ser så fram emot så mycket. Det bästa som finns med att ha Gud i ens liv är att falla men alltid, alltid veta att Gud fångar mig. Vad mer behöver man. Jag har ett evig liv. Hur stort är inte
det ! Att veta och det som är här är bara en stund.
 
Men jag älskar livet! ...

 

never to early

HeY you guys! Jag är verkligen en person som tycker att det aldrig är för tidigt för jul dekoration och jul musik. Jag älskar allt med Julen. It like the best. Jesus is best och det absolut min favorita högtid. Så jag fast i jul musik, Michael bubles jul skiva är helt klart den bäst.  
 
För övrigt så har dagen varit lugn, men snart så åker jag till Generation to heaven, ungdoms möte i södermalm kyrkan och idag är det Sofia munoz som talar. Du kommer inte ångra att du kom. So come. See you there. Love and hugs Taís
Merry christmas

RSS 2.0