Kryssning

Idag är det min älskade pappa som fyller år och vi firade dagen helt enkelt med alla nära och kära och ååhhh vad det var mysigt! Imorgon väntar mig en så intesiv dag att jag nästan inte vill stänga min ögon, för natten kommer gå allt för snabbt och morgon dagen är där! Förutom barn passning så kommer jag åka på en kryssning med tjejerna i familjen!! Ahhh mys och ännu mera mys är vad som kommer att stå på schemat det här dagarna framöver! Jag är så tacksam att mitt hjärta spricker! Tack Gud!
 
 

Cray cray

Jag har så ont i hjärnan! hhhaah! för jag tugga så mycket tuggummi igår att jag idag vaknade och kan knappt bita på nått alls! Cray cray!!!
 
Yes! Men idag är det ungdomsmöte så missa inte det! Södermalm kyrkan götgatan 87 kl: 8 ! För alla! Möt jesus! 
 
Ivy säger - Jag tycker om dig

enjoy life

 
Det är som mitt liv stannat för en liten paus! Som allting går extra sakta! Men varför? Men jag njuter, eller jag ska njuta av precis varje stund! Som nu, att sitta och skriva. Som när jag sitter på tåget. som när jag är med familjen, som när jag är med vänner, som när det snöar, som när solen skiner,som när jag städar.precis allt! Njuta av de enkla! Gud är enkel! Han välsignar oss med så mycket men det är våra ögon som är stängda. Tänker alltid på problem och omständigheterna! Men Gud han är god. Jag ska bara njuta och ära gud! För Han förtjänar all ära!
 
kolla bara på träden
på snön
på himlen
blommorna
havet
and the list goes on forever
............................................
 
 

Psalm 23

 
He lets me rest in fields of green grass and leads me to quiet pools of fresh water. He gives me new strength. He guides me in the right paths, as he has promised
 
 

Gosisar

Åhh godmorgonen! 
 

Väntan, förtröstan och hopp

väntan, förtröstan och hopp hänger ihop,
som gyllene trådar som vävts samman och
formar ett starkt band. Förströstan är den
viktiga tråden, eftersom det är den
inställningen hos mina barn som jag
främst längtar efter. Väntar och hopp gör bandet
som förbinder dig med mig starkare. Att vänta
på att jag ska handla, med blicken fäst vi mig,
är ett tecken på att du verkligen litar på mig.
Om du uttalar orden " jag förströstar på dig"medan
du oroligt försöker få saker och ting att bli så som du vill ha dem, är dina ord tomma.
Hoppet riktar sig mot framtiden,
och förbinder dig med ditt arv i himmelen .
Men du får även uppleva fördelar med hoppet om nuet. 
    Eftersom du är min försöker du inte bara
fördriva tiden medan du väntar. du kan vänta
med förväntan, med tillitsfull förtröstan.
Var uppmärksam på min närvaro i alla omständigheterna.
 
Jag förstörstar mig på dig Gud i allt! 
 
 

All glory to God


Mysig promenad whit the fam

Många soliga dagar har det var och igår passade vi på att åka till ulriksdalslott! Promenerade runt och bara var!
Vilket alltid är mysigt med familjen! Jag ser så fram emot våren! Mest längtar jag till de lätta jackorna och inte feta dun jackor som gör att man sitter trångt på tåget!  its hilarious när man sitter på tåget och man sitter som 2 stela koalor (nytt ord språk, men koalor är väll rätt så stela? )  och när det blir akward när man kollar på varandra för man kan knappt röra sig ! Det händer säkert bara mig
 
Men imorgon börjar en ny vecka och jag har så mycket som jag ser fram emot! Gud är God!!!! 
 
LOVE

 

Romme alpin

 
Det var så nice! Här är en video! Njut med! ( kolla med HD! )

God is the best creater

Nu är huset verkligen rent! Åh så skönt! 
 
Det är så vacker ute nu! Det helt otroligt när himmlen ändrar färg! Vilket är så mäktigt och Gud är verkligen the best creater! 
 
 
 
 
 
 
 

Uppskattas av familjen

Godmorgon! ännu en solig dag! Man vill bara ut och gå långa promenade!
 
Idag ska jag verkligen ta vara på dagen! Lets start by cleaning the house! Uppskattas alltid av familjen och det är så trevligt med ett rent hus!! Varför inte! Är ändå hemma hela dagen med ivy idag! 
 
Igår var absolut en super roligt dag men ni skulle sätt mig nu kl 8 på morgonen! Man såg knappt mina ögon för jag var så uppsvullen! Jag tror det berode på kyllan! Jag skrattade  verkligen åt mig själv för jag såg ut som en kinesisk clown! Am serous! 
 
Ha en bra solig dag! Puss
 

en dag i romme

En solig dag perfekt för skidåkning! 

EN SÅDAN DAG

Vilken härlig dag! Det började med en promenad med ily halv 6, ohh ja halv 6! Men det var förvånads fullt så skönt då det är tyst och stilla på gatorna! Men sen fick jag besök av en snygg Sofia och vi bara chillade och pratade! Rktigt nice! Sen åkte jag till johan som är ledaren för barnkyrkan och vi åt och planerade och det super trevligt! Såna här dagar gillar jag! Då det blir lite av allt!  
 
Nu ska jag igentligen sova men jag är uppe för imorgon ska jag upp halv 6 för imorgon åker jag till romme, där väntar mig äventyr! Det ska bli så roligt att få åka skidor med Systarna hela dagen!! 
 
Snygga männsikor det här!
 
 

Bibelskola

Det har varit dagar då jag verkligen har fått sjävförtroende av Gud! I allt! Det är så otroligt när man ber för något och man får det! I söndags var det bara så mycket glädje när jag anmälde mig till bibelskola! Jag var så säker  att det är det jag ska göra! Jag vill göra det oberoende av allt!... 
 

Genesis 28:15

 
 

RSS 2.0