en massvis av bra veckor

Hi friends! Jag har verkligen haft så bra veckor. Det går framåt. Vi har flyttat,åkt till ikea och handlar en massa. Nu ser lägenheten hemtrevlig ut. Innan satt vi på kartonger, korgar och hade 2 sängbord som vi satt ihop, som ett mat bord. Det bästa av allt är att det tar 10 minuter till staden stockholm #thatswhatsup.
     Gud är verkligen så rolig. Igår gick jag och fina allra finaste tjejer (twinsister) till hundgården som är jätte nära oss för första gången. Träffade på massa med goa människor där med sina hundar. Innan vi flyttade hit så var vi oroliga för hur det blir med hunden. Men det kunde inte bli bättre. För den här hundgården fanns inte för 3 veckor sedan. De här personerna jag träffa sa, att det hade kämpat för att få en i 10 år. Say what :O. Vi är så glada!! 
 
Sen får jag inte glömma att min mamma fyllde år. Den bästa mamma. Jag älskar henne så mycket!! 
 
Nu är det höstlov och halva har redan gått. super snabbt också. Men jag ska vila, hänga, äta, mysa, plugga.
See yaaaa. 
 
 
 
 
 
 

2 amazing blogs

1. ABEAUTIFULMESS
2. ATHOMEINLOVE
Dipped bookends! 
Mantel arrangement
 
 
 
 
 
 

Missing bibelschool allready

Dear friends. Konferansen var jätte bra. Jag var med på några möten när jag inte filmade men jag ska kolla på de på skplay.se. Det gick jätte bra med filmningen också och jag tyckte det var super kul, verkligen super kul. Sen sitter jag hemma med en förkylning som håller mig ifrån världens bästa bibelskola. Imorgon hoppas jag att det blir lite bättre så jag får vara med 1 dag. Men jag missar så mycket..... 
 
Sen käraste vänner så flyttar jag om 13 dagar om jag får vara exakt. I måndags åkte vi och kolla på den. Det var bättre än förväntat. Jag var jätte glad över vardagsrummet som jag större än vad jag tänkt. En litet minus var att mitt rum var väldigt lite. Fast det är inte ens ett minus för vi kommer bo 10 minuter från stan. soo thats whats up :) Men hela familjen är verligen jätte glada. 
 
Igår kom my dear brother med en iphone 5... Tack så mycket timor. Men jag har fått så många välsignerser den här veckan... Gud ser verkligen till allt... Allt
 
Jag ligger i sängen och tänker forsätta ligga här. Trots att jag måste städa........
 
 
 

RSS 2.0